Instagram’da Çoklu Hesap Nasıl Kullanılır?

Birden fazla Instagram hesabı ve oturum açma işlemi kullanmak, aynı Instagram uygulamasında birden fazla hesabın açık tutulmasını gerektirir.  Birden fazla hesap kullanımını etkinleştirmek isteyen ve aynı anda birden fazla hesap açmayı bilmeyen kullanıcılar şu adımları takip edebilir:

  •  İlk olarak Instagram uygulamasını açın.
  •  Uygulamanın sağ alt köşesindeki profil fotoğrafını basılı tutun.
  •  Açılan menüde "Hesap Ekle" butonuna tıklayın ve kullandığınız diğer hesaba giriş yapın.

 Aynı anda birden fazla hesaba giriş yapmak için ne yapmalı?
 Aynı anda birden fazla hesapta oturum açmak için hesapları bir ana hesaba bağlayabilirsiniz.  Aynı anda birden fazla hesaba giriş yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  •  Instagram uygulamasında oturum açın.
  •  Sağ alt köşedeki üç çizgi simgesine tıklayın.
  •  Aşağıdaki "Ayarlar" düğmesine tıklayarak devam edin.
  •  Girişler bölümünde, Tekli Giriş sayfasına gitmek için Çoklu hesap girişi ayarla seçeneğini tıklayın.
  •  Oturum açmayı kolaylaştırın sayfasındaki hesaplardan bir ana hesap seçin.  Bu hesap için belirlediğiniz şifreyi kullanarak tüm hesaplara aktif olarak giriş yapabilirsiniz.
  •  Ardından işleme devam etmek için İleri düğmesine tıklayın.
  •  Güvenlik hatırlatma ekranında gördüğünüz uyarı mesajını "Tamam" butonuna tıklayarak atlayın.
  •  Hesap Seç sayfasında, ana hesabı kullanarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra otomatik olarak açılmasını istediğiniz hesapları belirtin.  Ardından “Devam” butonuna tıkladığınızda ana hesaba kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz.

 Giriş işlemleri için ana hesabın kullanılması yeterli olup, uygulama üzerinden gerçekleşen tüm hesaplardan çıkış yapmak mümkündür.  Birden fazla Instagram hesabının kullanımı sadece mobil uygulama tarafından sağlanmaktadır.  Instagram web sitesinde giriş işlemleri de dahil olmak üzere birçok teknik özellik bulunmaktadır.  Kullanımda olan çok sayıda Instagram hesabı tek bir hesaptan çalıştırılır.  “Instagram çoklu hesabıma giriş yapamıyorum” sorunu ile karşılaşmadan çok rahat ve hızlı bir şekilde ana hesaba bağlanmak için manuel olarak giriş yaptığınız hesapları kullanabilirsiniz.  Ana hesaba bağlı olduğu için sadece ana hesap kullanılarak giriş yapılamamaktadır.

 Birden fazla Instagram hesabına giriş yapmak ne anlama geliyor?
 Instagram çoklu hesap girişi sayesinde aynı anda bir çok Instagram hesabına giriş yapabilirsiniz.  Bu özellik, Instagram platformu ve kişisel hesap dışındaki hesaplarla kullanan tüm hesap kullanıcıları için oldukça önemlidir.  Hesaplar arasında sürekli geçiş yapılması engellenirken, kapatılan her hesaba gelen her bildirim kalite ilkesi gereği anında kontrol altında tutulur.

 Neden Instagram çoklu hesap girişini kullanıyorsunuz?
 Birden fazla hesabı yönetirken, genellikle birden fazla Instagram hesabına kaydolma işlemi kullanılır.  Özellikle yönetilecek hesapların sayısının artması, kullanıcıları şifrelerden ve kullanıcı işlemlerinden oldukça yoruyor.  Çoklu hesap özellikleri ile yönetilen tüm hesaplarınızı tek bir hesaba bağlayarak kullanabilirsiniz.  Yalnızca tek bir hesap üzerinden yönetilen hesaplarda oturum açmanız gerekir.  Daha önce belirlediğiniz ana hesaplarda oturum açtıktan sonra, bağlı olduğunuz diğer hesaplarda otomatik olarak oturum açabilirsiniz.

 Instagram Birden fazla Instagram hesabı kullanma
 Instagram'ın çoklu hesap kullanımı, sosyal medya platformunda bazı kullanıcılar için sadece kişisel bir paylaşım alanı olarak görülmemektedir.  Uygulamada aktif olarak çalışan birden fazla hesabın kullanımı toplu profesyonel işletme hesaplarında da sunulmaktadır.  Sosyal medya platformunda yapılan tüm profesyonel çalışmalara bakarsanız en çok tercih edilen sosyal medya uygulamasının Instagram olduğu ortaya çıkıyor.  Görsel, video ve işitsel içeriklerin aktif olarak paylaşıldığı uygulamada, birden fazla Instagram hesabının kullanılması ve hesapların ana hesaba bağlanması, fonksiyonel çalışmaların hızlı bir şekilde başlatılması için son derece önemlidir.