Messenger’da Arşivlenmiş Mesajları Görüntüleme

Bazen mesajlar yanlışlıkla Messenger'da istemeden arşivlenebilir.  Bu messenger'da arşivlenmiş mesajlara, uygulamadan Arşivlenmiş Mesajlar bölümünden kolayca ulaşabilirsiniz.  Arşivlenen bu mesajlara hem bilgisayardan hem de mobil cihazdan kolayca ulaşabilirsiniz.

 Facebook Messenger, Facebook'ta mesaj göndermek isteyen milyonlarca kişinin kullandığı bir mesajlaşma uygulamasıdır.  Mesajlaşmanın aksine, sesli aramalar ve görüntülü aramalar da mevcuttur.  Mesaj silme ve mesaj arşivleme, Facebook Messenger'da sağlanır.

 Bu uygulamayı bir bilgisayarda veya mobil cihazlarda kullanabilirsiniz.  Messenger arşiv bölümü kolayca açılabilir.  Arşivlenen mesajlar tamamen silinebilir veya basitçe gelen kutusuna geri getirilebilir.

 Messenger'da arşivlenen mesajların nerede olduğu sorusu bazı kullanıcıların kafasını karıştırabilir.  Aslında oldukça basit.  Arşivlenmiş mesajlar, mesajları silmeden saklamanın bir yoludur.  Bu mesajları bazen bilerek bazen de istemeyerek arşive getirebilirsiniz.  Arşivdeki mesajları görüntülemek veya gelen kutusuna geri getirmek mümkündür.

 Messenger'da arşivlenmiş mesajların nasıl görüntüleneceğini görmek için öncelikle uygulamaya giriş yapmalısınız.  Messenger'ın sol üst kısmındaki arama panelinde mesajını arşivlediğiniz kişinin adını aratmanız ve çıkan kişinin ismine tıklamanız gerekiyor.  Burada arşivlenen mesajları kolayca görüntüleyebilirsiniz.

 Messenger'da arşivlenen mesajı geri almak için kişinin adını Messenger uygulamasında aramanız gerekir.  Sol üst köşedeki arama bölmesini kullanarak arama yapabilirsiniz.  İsim tıklanırsa, arşivlenen mesajlar görüntülenir.  Bu arşivlenmiş mesajı gelen kutusuna geri taşımak için kişiye bir mesaj gönderilmelidir.  Mesaj gönderildikten sonra mesajlar hemen gelen kutusuna taşınır.  Bu yöntem dışında mesajları geri almanın başka bir yolu yoktur.

 Facebook Messenger Mobile'dan arşivlenen mesajlar nerede?
 Messenger'da arşivlenen mesajların nerede olduğunu öğrenmek için Messenger uygulamasına gitmeniz gerekiyor.  Sol üstte profil fotoğrafınızı tıkladığınızda açılan ekranın Arşivlenmiş Sohbetler bölümünde mesajlarınızı görüntüleyebilirsiniz.  Burada arşivlediğiniz tüm sohbetleri kolayca bulabilirsiniz.

 Facebook Messenger bilgisayarından arşivlenen mesajlar nerede?
 Facebook Messenger'da arşivlenmiş mesajları bulmak için öncelikle tarayıcınız üzerinden Facebook'a giriş yapmalısınız.  Sağ üstteki mesaj alanına tıklamanız gerekiyor.  Ardından sağ altta "Tümünü Messenger'da gör" yazan yere tıklamanız gerekiyor.  Soldaki sohbet alanının yanındaki üç noktaya basarak Arşivlenmiş Sohbetler sekmesini bulabilirsiniz.  Bu sekme, arşivlenmiş tüm mesajlarınızı içerir..